Brunssi


Pella’s brunssi alkaa olla käsite tamperelaisessa brunssitarjonnassa. 
Pella’s brunssi katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin sekä erikseen mainittuina juhlapyhinä klo 10.30-15. Otamme vastaan myös pöytävarauksia klo 10.30, 12.30 ja 14 ”kattauksiin”, pöytävarausten ruokailuaika on max 2 h. Pöytävarauksen teet parhaiten sivun alaosassa olevasta "Varaa pöytä"- painikkeesta. Samalle päivälle emme kiireen takia pysty ottamaan pöytävarauksia. Emme koskaan varaa ravintolaa täyteen.

Brunssin hinta on 23,90 €/henkilö, alle 12-vuotiaat 1 €/ikävuosi, opiskelijakortilla myös brunssista saa 10 %:n alennuksen.

MENU

  • tuoretta leipää (M, KM), (myös gluteenitonta)
  • minicroissanteja
  • aitoja karjalanpiirakoita ja gluteenittomia riisipiirakoita , munavoita (L) (myös gluteenitonta)
  • Valion Luostari-juustoa (L), HK:n porsaan paistia (M, G)
  • Wigrenin kotimaista meetwurstia (M, G)
  • kananmunia, raejuustoa (L), Asidofilus-jogurttia (L)
  • Corn flakes (M, G), talon mysliä (M, G)
  • tuoreita hedelmiä ja kasviksia, cocktailkurkkua
  • kylmäsavulohta (M, G), naudan paahtopaistia (M, G)
  • pekonia (M, G), pinaattimunakasta (L, G),
  • minipyöryköitä (M, G, KM), minibratwurstia (M, G, KM), uunijuureksia (M,G,)
  • kanacaesarsalaattia (L, G), tomaatti-mozzarellasalaatti (G, KM), lämminsavulohisalaattia (M, G, KM)
  • juustovati (L) ja viikunahilloa, leipäjuustoa (L) ja viinirypäleitä
  • talon suklaakakkua Daim-kuorrutuksella (G)
  • mangouunijuustokakkua (L, G) 
  • pannukakkua (L, G), pikkuleipiä (L, G), jälkiruokarahkaa (L, G, KM)
  • appelsiinitäysmehua, makuvettä
  • smoothieta (M, G)
  • haudutettua teetä, talon kaakaota, Löfbergsin reilun kaupan luomukahvia

L = laktoositon, M = maidoton, G = gluteeniton,  K = kananmunaton

Erikoiskahvit puoleen hintaan.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Kaikki ruuat ovat leipätuotteita lukuunottamatta luontaisesti gluteenittomia ja niillekin on gluteeniton vaihtoehto, laktoosittomia ovat lähes kaikki. Ja koska haluamme palvella asiakkaitamme, olemme joustavia; ennakkotilauksesta räätälöimme myös vegaanibrunssin ja mahdollisuuksien mukaan pyrimme toteuttamaan myös muita erikoisruokavalioita.

 

Brunssimme on koottu erittäin korkealaatuisista raaka-aineista ja sen  maussa huomaa: tomaatit ovat maistuvan makeita, kana-caesarsalaatti on valmistettu suomalaisesta broilerista, itsetehdystä kastikkeesta ja 10 kk kypsyneestä Grana Padano-juustosta, karjalanpiirakat tulevat Liperistä, pohjoiskarjalaisesta kotileipomosta ja meetwursti on Wigrenin kotimaista jne.. Kaikki on tarkkaan harkittua, tuoretta ja ensiluokkaista.